Hotel Coral 3* – Agios Nikolaos

Položaj: Hotel se nalazi obali, 500m od centra predivnog Agios Nikolaosa sa pogledom na Blue Mirabello Bay. Od aerodroma u Heraklionu je udaljen 65 km. Šljunkovita plaža (napravljena) sa plavom zastavicom, preko puta ulice (nema hotelske usluge na plaži).

Sadržaj: Hotel ima tradicuju dugu 40 godina ali je renoviran 2006. godine prvi put, a zatim i još jednom 2012. godine kako bi zasijao u punom sjaju i pružio maximalan užitak svojim gostima. Recepcija koja radi 24 sata. Ima bazen sa morskom vodom na krovu hotela. Glavni restoran služi internacionalne i domaće grčke specijalitete, a u snack/pool baru snekove i laganije obroke.

Opis soba: Hotel ima 165 soba, koje su smeštene u dve zgrade, jednoj dvospratnoj i drugoj petospratnoj. Sve dvokrevetne sobe imaju imaju balkon ili terasu (jednokrevetne nemaju balkon), kupatilo TWC, klimu, mali frižider (sa vodom), sef, SAT TV, fen, aparat za čaj/kafu.

Ishrana: All Inclusive (“sve uključeno”) doručak, ručak i večera (otvoreni bife – samoposluživanje) prema hotelskim pravilima. Hotel je namenjen samo za odrasle goste preko 16 godina.

  • wi-fi
  • klima AC
  • TV
  • kupatilo

Za više informacija o cenovniku za traženi smeštaj kontaktirajte nas na +38111/3343488 ili +38165/9209098 ili nam pošaljite upit na e-mail:office@sanitours.rs