Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel & Spa Idila Zlatibor

Hotel & Spa Idila Zlatibor je savremen turistički objekat visoke kategorije, koji se prostire na površini od 1800m². Hotel & Spa Idila Zlatibor se nalazi u samom centru Zlatibora, na samo par minuta hoda od autobuske stanice, tržnog centra i centralnog trga. Izolovan je od buke, tako da svojim gostima nudi zagarantovan odmor. Hotel se sastoji iz jedne suterenske i četiri nadzemne etaže, povezane panoramskim liftom. Smeštajni kapacitet objekta sastoji se iz 5 luksuznih apartmana, 3 studia i 10 soba, maksimalnog kapaciteta od 42 gostiju. Dekorisane u neutralnim tonovima, smeštajne jedinice su savršene za vaš odmor. Sve smeštajne jedinice su opremljene po visokim standardima. Savremen način grejanja (sami podešavate željenu temperaturu na displeju), mini-bar sa 18 vrsta pića, sef, bagažnik, besplatan Wi-Fi, LCD, kablovska, telefon. Hotel će svoje goste očarati modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja, iz kog posebno ističemo Spa centar sa bazenom i jacuzzi kadom, saunom, parnim kupatilom i teretanom.

Ljubazno osoblje za Vas je na raspolaganju 24h. Uz kvalitetan smeštaj noćenje obuhvata i kontinentalni doručak na bazi švedskog stola u hotelskom restoranu. Gosti koji žele mogu da uplate i večeru. Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim izletištima, dani proslave i druženja, fitness i opuštanje u Spa centru.

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
19
20
21
22
30
31
32
previous arrow
next arrow
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
19
20
21
22
30
31
32
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Opis smeštaja:

DVOKREVETNA SOBA (do 2 osobe)

Standardna dvokrevetna soba (površine od 25m²) sadrži 2 spojena singl kreveta koja se, po potrebi, mogu razdvojiti, komplet opremljeno kupatilo (kozmetičko ogledalo, kozmetička kutija, fen za kosu, bademantili, papuče) sa tuš kabinom i terasa. Soba je opremljena po modernim standardima (LCD televizor, kablovska, mini-bar sa 18 vrsta pića, besplatan Wi-Fi, sef, bagažnik).

STUDIO ( do 3 osobe)

Studio je komfornija soba (površine od 25-30 m²) sa francuskim ležajem i prostranim kupatilom sa tuš kabinom (kozmetičko ogledalo, kozmetička kutija, fen za kosu, bade mantil, papuše). Soba je opremljena po modernim standardima (LCD televizor, kablovska, mini-bar sa 18 vrsta pića, besplatan Wi-Fi, sef, bagažnik). Studio je predviđen za 2 osobe, a po potrebi može se ubaciti pomoćni ležaj ili krevetac za bebu.

APARTMAN (do 4 osobe)

Posebnu celinu u ponudi našeg hotela čine 5 apartmana (površine 50 m²), koje odlikuje izuzetan komfor i prijatan ambijent. U okviru apartmana nalaze se spavaća soba sa francuskim ležajem, luksuzno opremljen dnevni boravak sa garniturom za sedenje koja po potrebi postaje pomoćni ležaj za 2 osobe, prostrano kupatilo sa tuš kabinom (kozmetičko ogledalo, kozmetička kutija, fen za kosu, bade mantil, papuče) i terasa. Apartman je opremljen po modernim standardima (LCD televizor u spavaćoj sobi i dnevnom boravku, kablovska, mini-bar sa 18 vrsta pića, besplatan Wi-Fi, sef, bagažnik). Predviđen je za maksimalno 4 osobe.

APARTMAN LUX (površine 65m²).

U okviru Apartamana Lux se nalazi spavaća soba sa francuskim ležajem, prostrani dnevni boravak sa ugaonom garniturom za sedenje i kupatilo sa tuš kabinom (kozmetičko ogledalo, kozmetička kutija, fen za kosu, bade mantil, papuče). Opremljen je po modernim standardima (LCD televizor u spavaćoj sobi i dnevnom boravku, kablovska, mini bar sa 18 vrsta pića, besplatan Wi-Fi, sef, bagažnik). Lux apartman je predviđen za 2 osobe, po potrebi može se uneti pomoćni ležaj kao i krevetac za bebu.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas