Hotel Rina 4*

Položaj: Hotel Rina je udaljen 25 minuta šetnje od centra Alghera. Aerodrom Alghero je udaljen oko 10 km, a autobuska stanica se nalazi na 500m od hotela. Hotel se nalazi na svega 100 metara od peščane plaže.

Sadržaj: Recepcija 24h, restoran, besplatan WI-FI internet u lobiju, bazen za odrasle, manji bazen sa delom za decu, đakuzi, bar sa velikom terasom.

Smeštaj: Standardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi i neke imaju pogled more (uz doplatu).. Sve smeštajne jedinice imaju dva standardna ležaja, Treći ležaj u sobi je standardni krevet dok je četvrti ležaj krevet na sprat, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, TV, frižider, klimu (uz doplatu), sef (uz doplatu), Dvokrevetne sobe su bez balkona (doplata za sobu sa balkonom).

Usluga: Noćenje sa doručkom -samoposluživanje (izbor više jela na bazi otvorenog bufea). Postoji mogućnost doplate za polupansion - doručak i večera - doručak izbor više jela na bazi otvorenog bufea samoposluživanje (švedski sto), večera meni. Pića tokom jela nisu uključena.


HOTEL RINA 4* - ALGHERO - SARDINIJA
LETO 2019

KOMPLETAN CENOVNIK


hotel grey kopaonik