Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Palas Petrovac

Hotel Palas Petrovac 4* nalazi se na samoj obali mora, u zaleđu gradske plaže Petrovac i sinonim je za kvalitet i ugodan odmor. Izgrađen 1983. godine, Hotel Palas je u potpunosti renoviran 2011. godine. Obogaćen je novim hotelskim sadržajima i novim welness & spa centrom. S obzirom na poziciju i unutrašnju opremljenost, hotel je idealan za porodične odmore. Moderan  hotel prostire se na 5 spratova. Hotel poseduje tri lifta. Hotel se nalazi na samoj obali mora, sa direktnim izlazom na šetalište duž kojeg se mogu pronaći brojne zanimljive atrakcije. Dosadašnji gosti ga hvale kao „hotel sa najlepšim pogledom na svetu“, a sa samo 18 kilometara do Budve i 10 km udaljenosti od Svetog Stefana, Hotel  je epicentar svih turističkih aktivnosti na obali Crne Gore.  Jedan od glavnih fokusa hotela je zabava mlađih gostiju, zbog čega u ponudi postoji i igralište za decu sa modernom opremom i profesionalni timom animatora, kao i igraonica unutar hotelskih prostorija.
Spoljašnji deo hotela je okružen sa puno zelenih površina hotelske bašte i otvorenom terasom koja tokom leta postaje najpopularnije mesto za različite zabavne aktivnosti: od folklora do večeri salse, etno-mediteranskih muzičkih koncerata, pozorišta za decu, uličnih zabavljača, kao i još mnogo sadržaja zabavnog karaktera. Naši gosti imaju prednost da besplatno prisustvuju svim događajima. Hotel Palas poseduje restorane, kongresnu salu, pool bar, bazene ( otvoreni bazen sa slanom vodom i zatvoreni bazen sa slatkom vodom, dečiji bazen), wellness & spa centar. Harmonično okruženje hotela Palas posebno je naglašeno blizinom obale mora. Plaža dužine 600 metara mešavina je peska i šljunka sa kristalno čistom vodom i prostire se pored jedne od nekoliko kapija hotela. 

HOTEL-PALAS-4+---PETROVAC-1
HOTEL-PALAS-4+---PETROVAC-2
HOTEL-PALAS-4+---PETROVAC-3
HOTEL-PALAS-4+---PETROVAC-4
HOTEL-PALAS-4+---PETROVAC-5
previous arrow
next arrow
HOTEL-PALAS-4+---PETROVAC-1
HOTEL-PALAS-4+---PETROVAC-2
HOTEL-PALAS-4+---PETROVAC-3
HOTEL-PALAS-4+---PETROVAC-4
HOTEL-PALAS-4+---PETROVAC-5
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Hotel Palas slika cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel poseduje preko 170 soba i apartmana. Svaka soba ima kupatilo, telefon, TV, klimu, balkon, mini bar. Većina je sa pogledom na more. Svaka soba, osim apartmana, je dvokrevetna sa mogućnošću dodavanja još jednog pomoćnog ležaja ( sofa na razvlačenje ), max broj osoba 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle.

 

Animacija: Najmlađi gosti mogu koristiti savremeno opremljenu dečju igraonicu i igralište u okviru hotela. Za goste u večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave: folklorne večeri, salsa večeri, karaoka zabave itd..U toku ljetnjeg perioda, od 15. juna do 15 septembra, u kulturnom centru ”Komuna”, u neposrednoj blizini hotela, otvoren je letnji bioskop koji hotelski gosti mogu besplatno posećivati. Na terasi hotela se tokom leta održavaju različite priredbe: folklorne večeri, večeri etno-mediteranske muzike, dečje predstave, basker festa. Svim događajima hotelski gosti imaju besplatan pristup.

Dodatni sadržaji: Wirless Internet na svim javnim punktovima (recepcija, loby, bazen, restoran), internet centar na recepciji, room servis, pranje i peglanje veša, frizer, apoteka, banka,galerija.. Hotel poseduje parking koji gosti mogu koristiti uz posebnu doplatu

Napomena: Neposredno uz sami hotel prostire se peščana plaža duga 600 metara. Hotel poseduje deo plaže namenjen svojim gostima gde se plažni mobilijar plaća. Pored gradske plaže u blizini (cca 500 metara) nalazi se i plaža Lučice, duga 220 m.

Usluga: Polupansion, doručak i večera, švedski sto.

Plaža: Neposredno uz sami hotel prostire se peščana plaža duga 600 metara. Hotel poseduje deo plaže namenjen svojim gostima. Pored gradske plaže u blizini (cca 500 metara) nalazi se i plaža Lučice, duga 220 m. Gosti hotela plaćaju dodatno plažni mobilijar.

Pozovite nas