Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Dva Javora Jahorina

Hotel Dva Javora Jahorina nalazi se na Olimpijskoj lepotici Jahorini, na njenoj najboljoj lokaciji, nepunih 50 metara od ski-liftova Ogorjelica 1 (šestosjed) i Ogorjelica 2 (dvosjed), na nadmorskoj visini od 1600 m, u planinskom stilu sa panoramskim pogledom na šumovite padine nalazi se hotel „Dva javora“. Hotel Dva Javora Jahorina raspolaže sa šest moderno opremljenih apartmana i 20 moderno opremljenih soba. Svi apartmani i sobe imaju kupatila, TV (satelitski program), direktnu telefonsku liniju i wireless signal za besplatan pristup internetu. Sadržaj hotela: Sauna, Bilijar i Pikado uz doplatu i rezervaciju na licu mesta. Udoban ambijent restorana, kapaciteta 130 mesta, idealan je za uživanje u specijalitetima domaće i strane kuhinje. Bez obzira na to da li dolazite da uživate u skijanju na snežnoj lepotici, na njenim dugim stazama, ili jednostavno želite da udišete čisti jahorinski vazduh, odlazite u duge šetnje i planinarenje, hotel „Dva javora“ je idealan izbor za vas. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu; Check-in od 14.00h a check-out do 11.00h. Ispred hotela se nalazi parking pod video nadzorom.

dva-javora-3
dva-javora-4
dva-javora-7
dva-javora-9
dva-javora-11
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
21
25
38
44
46
previous arrow
next arrow
dva-javora-3
dva-javora-4
dva-javora-7
dva-javora-9
dva-javora-11
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
21
25
38
44
46
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIRST MINUTE CENOVNIK:

Zbog mogućih izmena u cenovniku neophodno je proveriti cenu pre rezervisanja.

Hotel raspolaže sa 98 ležaja raspoređenih u šest komfornih i moderno opremljenih apartmana i 20 udobnih soba.

Apartmani i sobe pružaju potpunu udobnost i toplinu, kao i prelep pogled na planinsku ljepoticu Jahorinu.

Svi apartmani i sobe, pored ležaja i kupatila, imaju TV (satelitski program), direktnu telefonsku liniju i wireless signal za besplatan pristup internetu.

Apartmane čine dnevni boravak, spavaće sobe, hodnik i dva kupatila. Namenjeni za boravak minimalno 4 osobe iključujući i decu stariju od 5 godina.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).
Pozovite nas