Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Divčibare

Hotel Divčibare je planinski hotel, koji se nalazi u centru Maljenske visoravni – Divčibarama. Hotel je kategorisan sa tri zvezdice, okružen bujnim vrtovima i zelenilom, hotel Divčibare je smešten na samo 350 metara od ski staze Crni vrh. Sve smeštajne jedinice u hotelu Divčibare sadrže radni sto, flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom i kadom ili tušem. Svaka soba je opremljena malim frižiderom. U ponudi ima zatvoreni bazen, saunu, solarijum, igraonicu i dečje igralište, kongresni centar. Svim gostima na raspolaganju su bežični internet i parking. Gosti mogu uživati u lokalnim i internacionalnim specijalitetima u hotelskom restoranu, koji raspolaže otvorenom terasom. Doručak na bazi švedskog stola priprema se svakog jutra. Ponuda hotela takođe obuhvata sef, ostavu za prtljag, konferencijske sadržaje i iznajmljivanje bicikla. Na 350 metara od hotela nalazi se Mala staza, pogodna za decu i početnike. Ova ski staza duga je 600 metara. Ski oprema se može iznajmiti pored staze. Velika staza je udaljena 1,5 km od hotela. Kraj ove ski staze nalazi se bar koji nudi užine i pića.

hotel divcibare zima spolja
hotel divcibare spolja sani tours
1hotel-divcibare-4
1hotel-divcibare-5
1hotel-divcibare-6
1hotel-divcibare-8
1hotel-divcibare-9
hotel divcibare apartman 1
hotel divcibare apartman
hotel divcibare recepcija
hotel divcibare standard-soba
hotel divcibare twin-soba
hotel dovcibare familly-soba
hotel-divcibare-3
previous arrow
next arrow
hotel divcibare zima spolja
hotel divcibare spolja sani tours
1hotel-divcibare-4
1hotel-divcibare-5
1hotel-divcibare-6
1hotel-divcibare-8
1hotel-divcibare-9
hotel divcibare apartman 1
hotel divcibare apartman
hotel divcibare recepcija
hotel divcibare standard-soba
hotel divcibare twin-soba
hotel dovcibare familly-soba
hotel-divcibare-3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Za boravak od 7 i više noćenja – 15% popusta na cene iz tabele. Za boravak od 5 – 7 noćenja – 10% popusta na cene iz tabele.

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA

STANDARD SOBA 1/2 – pogledom na bajkovitu prirodu kojom je hotel okružen pruža idealan kutak za opuštanje – bilo da putujete sami ili u dvoje. Poseduje mini bar, TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu. Svaka soba ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom.Kvadratura standard sobe je oko 18m2, idealna je za smeštanje 1-2 osobe.

STANDARD SOBA TWIN 1/2 – u sklopu sobe se nalazi i udoban prostor za sedenje, kao i radni sto. Poseduje mini bar, TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu. Pogled sa terase nadahnuće sva Vaša čula. Svaka soba ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom. Kvadratura twin sobe je oko 20 m2 i pogodna je za smeštanje 2 -3 osobe.

FAMILY SOBA ova soba poseduje mini bar, TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu. Gosti mogu uživati u divnom pogledu na borovu šumu koji osvaja sva čula. Svaka soba ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom. Kvadratura familly sobe je oko 22 m2 i pogodna je za smeštanje dve odrasle osobe i jednog ili dva deteta.

APARTMAN – Pored spavaće sobe, gostima je na rapolaganju dnevni kutak za sedenje i odmor. Apartman poseduje mini bar, LCD TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu. Veliki prozori sa kojih se pruža pogled na bajkovitu prirodu kojom je hotel okružen čine da Vaš boravak postane nezaboravan – ovo je idealan kutak za opuštanje bilo da putujete sami, u dvoje ili porodično. Apartman ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom. Kvadratura apartmana je oko 30m2, idealan je za smeštanje 2 odrasle osobe ili celokupne porodice.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas