Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Divčibare – Divčibare

Hotel Divčibare je planinski hotel, koji se nalazi u centru Maljenske visoravni – Divčibarama. Kategorisan sa tri zvezdice. Najveći i vodeći objekat na Divčivarama. Okružen bujnim vrtovima i zelenilom, hotel Divčibare je smešten na samo 350 metara od ski staze Crni vrh.

Opis Smeštaja:

Sve smeštajne jedinice u hotelu sadrže radni sto, flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom i kadom ili tušem. Svaka soba je opremljena malim frižiderom.

Sadržaj/Usluge:

U ponudi ima zatvoreni bazen, saunu, solarijum, igraonicu i dečje igralište. Svim gostima na raspolaganju su bežični internet i parking. Gosti mogu uživati u lokalnim i internacionalnim specijalitetima u hotelskom restoranu, koji raspolaže otvorenom terasom. Doručak na bazi švedskog stola priprema se svakog jutra. Ponuda hotela takođe obuhvata sef, ostavu za prtljag, konferencijske sadržaje i iznajmljivanje bicikla. Na 350 metara od hotela nalazi se Mala staza, pogodna za decu i početnike. Ova ski staza duga je 600 metara. Ski oprema se može iznajmiti pored staze. Velika staza je udaljena 1,5 km od hotela. Kraj ove ski staze nalazi se bar koji nudi užine i pića.

hotel divcibare spolja sani tours
1hotel-divcibare-4
1hotel-divcibare-5
1hotel-divcibare-6
1hotel-divcibare-8
1hotel-divcibare-9
hotel divcibare apartman 1
hotel divcibare apartman
hotel divcibare recepcija
hotel divcibare standard-soba
hotel divcibare twin-soba
hotel divcibare zima spolja
hotel dovcibare familly-soba
hotel-divcibare-3
previous arrow
next arrow
hotel divcibare spolja sani tours
1hotel-divcibare-4
1hotel-divcibare-5
1hotel-divcibare-6
1hotel-divcibare-8
1hotel-divcibare-9
hotel divcibare apartman 1
hotel divcibare apartman
hotel divcibare recepcija
hotel divcibare standard-soba
hotel divcibare twin-soba
hotel divcibare zima spolja
hotel dovcibare familly-soba
hotel-divcibare-3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Za boravak od 7 i više noćenja – 15% popusta na cene iz tabele. Za boravak od 5 – 7 noćenja – 10% popusta na cene iz tabele.

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA

Sve smeštajne jedinice u hotelu Divčibare sadrže radni sto, flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom i kadom ili tušem. Svaka soba je opremljena malim frižiderom.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas