Preuzmite Ponudu

Balasevic Etno Hotel

U okviru svog kompleksa sa tri zvezdice Etno Hotel Balašević Rtanj nudi udoban smeštaj u hotelskoj zgradi, deset bungalova, i dva depadansa sa apartmanima. Sobe su dvokrevetne ili sa francuskim ležajem, dobro opremljene, sa kupatilom, TV i telefonom, wifi…

BUNGALOVI

U okviru svog kompleksa, Etno Hotel Rtanj sa tri zvezdice nudi udoban smeštaj u 10 novosagrađenih bungalova. Smeštaj je okružen prirodom i poseduje izuzetnan pogled na istoimenu planinu. Sobe su dvokrevetne ili sa francuskim ležajem, dobro opremljene, sa kupatilom, TV i telefonom.

HAJDUČKA KUĆA

U okviru Hajdučke kuće nudimo vam udoban smeštaj u 13 soba, kapaciteta 30 ležajeva. Restoran kapaciteta 250 mesta pruža mogućnost organizovanja raznih vrsta poslovnih ručkova, banketa, koktela i organizaciju seminara. U redovnoj ponudi služe se jela nacionalne kuhinje.

Sadržaji i aktivnosti:

Restoran – kapaciteta 250 mesta pruža mogućnost organizovanja raznih vrsta poslovnih ručkova, banketa, koktela i seminara. U redovnoj ponudi služe se jela nacionalne kuhinje. Vajat – u svom autentičnom prostoru pruža mogućnost pripreme tradicionalnih srpskih specijaliteta, organizovanja specijalnih večera i ručkova. Vajat raspolaže sa 30 mesta za sedenje, a gostima je na raspolaganju istorija na dlanu sa svim svojim originalnim obeležjima. Bazen i wellness (unutrašnji bazen sa pokretnim krovom i posebnim hidromasažnim efektima), tereni za tenis (2 terena na otvorenom), slana soba. U okviru aktivnosti i izleta predlažemo za Vas: pecanje ( oko 2 km južnije od Rtnja nalazi se Vrmdžansko jezero), planinski biciklizam ( planinski biciklizam je sport gotovo identičan klasičnom biciklizmu sa razlikom u terenu za vožnju), planinarenje ( Rtanj je pre svega omiljeno turističko mesto za planinare amatere), Gamzigrad (nekadašnji urbs rimske provincije Mezije (Moesia) nalazi se 11km zapadno od Zaječara u dolini Timoka), Lazareva pećina (udaljena je samo 21km od Bora i predstavlja izuzetnu znamenitost ovog kraja), lovište ( Zlotske šume – Crni vrh prostire se na masivu planine Kučaj, 250 km jugoistočno od Beograda).

  • wi-fi
  • klima AC
  • TV
  • kupatilo
  • parking
  • wellness & spa centar
  • restoran
Preuzmite Ponudu

Cene su izražene u rsd, dnevno / po sobi sa uslugom noćenje sa doručkom ND ili polupansion PP (doručak i večera).

TIP SMEŠTAJA Max. Br. osoba 01.01 – 01.03.2021.
ND PP
1/1 SOBA 1 3.876 4.776
1/2 SOBA 2 5.071 6.871
1/3 SOBA 3 6.735 9.435

 Minimum 3 noćenja za rezervaciju. ND –  noćenje sa doručkom, PP – polupansion (doručak i večera).