Vila Prica - Niška banja

Vila PRIČA je jedan od prvih objekata u Niškoj Banji, koji je osmišljen tako da pruži posetiocima potpuni komfor i užitak. Vila je smeštena u mirnom kvartu, na oko 100m od centra banje gde se nalazi šetačka zona, lečilišta Zelengora i Radon, restorani, kafići i sl. Mesto na kom se nalazi vila obezbeđuje svojim gostima da su blizu svih bitnih lokacija ali isto tako pruža mir, tišinu i izolovanost od buke.Vila „PRIČA“, osmišljena je u duhu starinske, domaće topline i gostoljubivosti dok je oprema u njoj krajnje savremena. Tople boje, skladan enterijer i slike starog Niša na recepciji uvešće goste vile u našu „PRIČU“.

Sadržaj/Usluge:

Vila u svom sadržaju ima 6 standard soba i 2 comfort sobe sa po dva ležaja, 2 apartmana koja se sastoje od soba za spavanje namenjene za 2 osobe i sobe za dnevni boravak koja ima mogućnost proširenja kapaciteta za još 2 osobe i lux apartman koji se sastoji od sobe za spavanje, dnevnog boravka i dela sa kuhinjskim elementima i šankom i koji takođe ima mogućnost proširenja kapaciteta.

Opis smeštaja:


Standard sobe 2: ove sobe su po površini oko 20,00 m2. Sobe imaju sopstveno kupatilo i terasu. U ovakvim sobama postoji mogućnost smeštaja samo 2 osobe, bez mogućnosti proširenja kapaciteta. Sobe su komforne, opremljene su svim savremenim uređajima koji omogućavaju gostima udoban smeštaj.
Comfort sobe 2: Comfort sobe su oko 30,00 m2 i time pružaju veliki komoditet. Sobe su savremeno opremljene. Imaju sopstvena kupatila i velike terase. Pored udobnih kreveta za spavanje, u sobi se nalaze club garniture za sedenje, tako da ćete moći slobodno vreme u toku dana da provedete udobno kraj televizora ili sedeći na prostranoj terasi na svežem vazduhu.
Apartman 2+2: U vili se nalaze dva apartmana sa po 30,00 m2. Funkcija razlikuje apartman od ostalih soba. Ovde je prostor odvojen u dve celine, sobu za spavanje i sobu za dnevni boravak, time je gostu pružen komoditet i mogućnost proširenja kapaciteta za još dve osobe. Apartmani imaju prostrana kupatila i terase.
Lux apartman 2+2: u svom sadržaju vila ima jedan lux apartman, koji se sastoji od sobe opremljene za spavanje, prostranog dnevnog boravka i ono što ga posebno izdvaja od ostale ponude jeste deo sa kuhinjskim elementima i šankom. Apartman se nalazi na poslednjem spratu vile i zauzima površinu veću od 50,00 m2. Svojim položajem i površinom ovakav apartman svojim korisnicima pruža potpuni mir i komfor. Apartman ima mogućnost proširenja kapaciteta.
Sve sobe imaju sopstveno kupatilo i uglavnom imaju terasu.
Sobe su opremljene svim savremenim uređajima kao što su LCD televizori, DVD uređaji, kablovska, wireless internet, klima uređaji, mini barivi, sefovi, u kupatilima su postavljeni masažeri dok su sva vrata soba tapacirana i sve to u svrhu da gostima bude priušten bogat i bezbrižan odmor.
Vila u svom sadržaju nudi i restoran-bar koji će biti rezervisan u jutarnjim časovima za posluženje doručka a tokom dana će omogućiti gostima da u toplom ambijentu provedu vreme odmora kao i mogućnost održavanja sastanaka i predavanja. Svaka soba i apartman sadrži: klima uređaj, wi-fi, mini bar, telefon, LCD-TV, sef, kupatilo, predivan pogled. Vila „PRIČA“ ima i dvorište prijatnog uređenja koje je predviđeno za odmor.

Kupatilo

AC

WI_FI


VILA PRIČA
PROLEĆE/LETO 2021

10% POPUSTA NA REZERVACIJE DO 01.04.2021.


vila Prica Niska banja