F Etno Hotel Balasevic Rtanj - Balasevic Etno Hotel Rtanj

Balasevic Etno Hotel

U okviru svog kompleksa sa tri zvezdice Etno Hotel Balašević Rtanj nudi udoban smeštaj u hotelskoj zgradi, deset bungalova, i dva depadansa sa apartmanima. Sobe su dvokrevetne ili sa francuskim ležajem, dobro opremljene, sa kupatilom, TV i telefonom, wifi...

BUNGALOVI

BU okviru svog kompleksa, Etno Hotel Rtanj sa tri zvezdice nudi udoban smeštaj u 10 novosagrađenih bungalova. Smeštaj je okružen prirodom i poseduje izuzetnan pogled na istoimenu planinu. Sobe su dvokrevetne ili sa francuskim ležajem, dobro opremljene, sa kupatilom, TV i telefonom.

HAJDUČKA KUĆA

U okviru Hajdučke kuće nudimo vam udoban smeštaj u 13 soba, kapaciteta 30 ležajeva. Restoran kapaciteta 250 mesta pruža mogućnost organizovanja raznih vrsta poslovnih ručkova, banketa, koktela i organizaciju seminara. U redovnoj ponudi služe se jela nacionalne kuhinje.

Sadržaji i aktivnosti:

Restoran - kapaciteta 250 mesta pruža mogućnost organizovanja raznih vrsta poslovnih ručkova, banketa, koktela i seminara. U redovnoj ponudi služe se jela nacionalne kuhinje. Vajat - u svom autentičnom prostoru pruža mogućnost pripreme tradicionalnih srpskih specijaliteta, organizovanja specijalnih večera i ručkova. Vajat raspolaže sa 30 mesta za sedenje, a gostima je na raspolaganju istorija na dlanu sa svim svojim originalnim obeležjima. Bazen i wellness (unutrašnji bazen sa pokretnim krovom i posebnim hidromasažnim efektima), tereni za tenis (2 terena na otvorenom), slana soba. U okviru aktivnosti i izleta predlažemo za Vas: pecanje ( oko 2 km južnije od Rtnja nalazi se Vrmdžansko jezero), planinski biciklizam ( planinski biciklizam je sport gotovo identičan klasičnom biciklizmu sa razlikom u terenu za vožnju), planinarenje ( Rtanj je pre svega omiljeno turističko mesto za planinare amatere), Gamzigrad (nekadašnji urbs rimske provincije Mezije (Moesia) nalazi se 11km zapadno od Zaječara u dolini Timoka), Lazareva pećina (udaljena je samo 21km od Bora i predstavlja izuzetnu znamenitost ovog kraja), lovište ( Zlotske šume – Crni vrh prostire se na masivu planine Kučaj, 250 km jugoistočno od Beograda).

Kupatilo

TV

WI_FI

Parking

Restoran

Bazen


ETNO HOTEL BALASEVIĆ
PROLEĆE/LETO 2021

USKORO