Manias Apartments

Položaj: Manias Hotel Apartments se nalazi 50m od centra letovališta Agia Marina. Udaljen je 12 km od centra Hanje i 24km od aerodroma u Hanji. Autobuska stanica se nalazi na svega 30m od hotela, najbliži supermarketna oko 50m. Peščana plaža je udaljena 170 m od hotela. Ima ležaljke i suncobrane koji se mogu koristiti uz doplatu.

Sadržaj: Objekat je kompletno renoviran 2007. a svake godine se ponešto unapređuje i renovira. Hotel ima prizemlje i još dva sprata. Poseduje ukupno 13 studija i apartmana. Postoji parking za ograničen broj automobila. Recepcija radi dvokratno; od 09-14 i od 17-21 h, s tim da je vlasnik hotela dostupan na poziv 24 časa dnevno. Internet je besplatan u celom objektu. Zajednički salon-prostorija sa TV-om. Opis smeštajnih jedinica: Hotel ima 8 studija i 5 apartmana.

Studio: Sa dva standardna i 1 pomoćnim ležajem (sofa), mini kuhinju opremljenu osnovnim inventarom, frižider, kupatilo sa TWC, A/C (uz doplatu 7€/dan), sef (uz doplatu 10€/nedeljno), SAT TV, krevetac za bebe besplatan na upit..

Apartman: Sa dva standardna ili francuskim ležajem u spavaćoj sobi i 2 pomoćna ležaja (sofa) u dnevnom boravku, gde se nalazi i mini kuhinja, opremljena osnovnim inventarom, frižider, balkon, kupatilo sa TWC, A/C (uz doplatu 12€/dan), sef (uz doplatu 10€/nedeljno), SAT TV, krevetac za bebe na upit. Francuski ležaj je na upit.

Ishrana: Najam studja/apartmana.

Kupatilo

TV

AC

Terasa

WI_FI

MANIAS APARTMENTS - AGIA MARINA - HANJA – KRIT 2019

KOMPLETAN CENOVNIK


vila hermes potos