majorka leto 2018

majorka letovanje 2018

MAJORKA LETO 2018 - AVIONOM
U PRIPREMI

OPISI HOTELA:

HOTEL PALMA MAZAS ** Položaj: Smešten u mirnom delu tradicionalnog mesta Arenal, na oko 550m od peščane plaže i centralnih gradskih ulica duž promenade i plaža Arenala i Playa de Palme. Iako skroman, ovaj hotel pruža jako dobar servis svojim gostima. Sadržaj: Bazen sa delom za decu, terasa sa suncobranima i ležaljkama, aperitiv bar, salon, sef boksovi na recepciji. Opis soba: Hotel poseduje 109 renoviranih soba. Sve su opremljene kupatilom, fenom, Tv-om, telefonom i balkonom. Postoje sobe sa dodatnih dva kreveta na sprat za decu uz popust i prethodnu najavu. Ishrana: Polupansion- doručak i večera (buffet servis- samoposluživanje) uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje.

HOTEL AMIC MIRAFLORES superior*** Hotel se nalazi u centru C’an Pastilla i udaljen je svega 60m od istoimene plaže. Dobro je povezan sa gradom Palma de Mallorka do kojeg ima svega 8km, a do aerodroma 3km. U neposrednoj blizini hotela se nalazi lučica i promenada uz koju su smešteni restorani, kafei i barovi. Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, lobi, mali bazen sa ležaljkama, internet ,sef (uz doplatu) bar. Gosti obroke konzumiraju u sali za ručavanje u sestrinskom hotelu Gala koji se nalazi preko puta. WiFi je dostupan u zajedničkim prostorijama. Opis soba: Sobe su komforno uređene sa dva ili tri kreveta, klima (uračunata u cenu), TV (uračunat u cenu), telefon, frizider (uračunat u cenu), kupatilo, balkon ili terasa sa garniturom za sedenje. Ishrana: Polupansion, doručak i večera (buffet servis - samoposluživanje).

HOTEL EL CID **** Položaj: Ovo je jedan od najboljih hotela u našoj ponudi. Hotel je moderno opremljen, nalazi se na samoj plaži Playa de Palma i blizu slikovitog mesta Ca'n Pastilla. Idealna lokacija za odmor i uživanje na peščanoj plaži. Sadržaj: Dva bazena sa terasom sa suncobranima i ležaljkama i pool barom, zatvoreni bazen, bašta, restoran, bar, snack bar, teniski teren, teren za odbojku, stoni tenis, teretana, sauna, tursko kupatilo, solarijum, parking. Opis soba: Sobe su moderne i poseduju kupatilo sa fenom za kosu, telefon, klima uređaj, TV, mini frižider, sef i balkon. Ishrana: Polupansion (doručak i večera) švedski sto. Hotel je namenjen samo odraslim gostima.

HOTEL GALA *** Hotel se nalazi u centru C’an Pastilla i udaljen je svega 100m od istoimene plaže. Dobro je povezan sa gradom Palma de Mallorka do kojeg ima svega 8km, a do aerodroma 3km. U neposrednoj blizini hotela se nalazi lučica i promenada uz koju su smešteni restorani, kafei i barovi.Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, lobi, restoran, (gosti koriste terasu i bazen hotela Miraflores), bar, internet ,sef (uz doplatu)servis za pranje i hemijsko čišćenje. Opis soba: Sobe su komforno uređene sa dva ili tri kreveta, klima (uz doplatu) , TV, telefon, frizider (uz doplatu), kupatilo, balkon ili terasa sa garniturom za sedenje. Ishrana: Polupansion doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje).

HOTEL ROC LEO *** Položaj: Hotel je idealno lociran u mirnom delu Can Pastille i nalazi se svega 100 metara od peščane plaže. Preporučujemo ga kako za parove, tako i za porodice. Par minuta hoda Vas deli od živog centra Can Pastille i poznatih restorana, kafeterija i barova, sa noćnim provodom. Sadržaj: Otvoreni bazen sa ležaljkama, bar, snek bar, bašta, lifet, sef, mini golf, bilijar, stoni tennis, rent a car, internet, restoran koji ima u ponudi domaću i internacionalnu kuhinju. Opis soba: Sobe su komforne sa kupatilom, klima uređajem, TV-om i balkonom sa garniturom za sedenje. Ishrana: Polupansion (doručak i večera) švedski sto.

HOTEL HELIOS *** Položaj: Veliki porodični hotel je smešten u prelepom parku uz samu plažu i promenadu. U obližnjem gradiću Ca'n Pastilla se nalazi mnoštvo restorana, prodavnica, butika… Sadržaj: Bazen za odrasle, bazen za decu, terasa sa suncobranima i ležaljkama, zatvoreni bazen, restoran, bar, snack bar, igraonica za decu, teniski teren, stoni tennis, teren za mini golf, usluge pranja veša, frizerski i kozmetički salon, WiFi internet. Opis soba: Sve sobe su opremljene kupatilom, klima uređajem, TV- om, sefom, telefonom I balkonom. Ishrana: Polupansion (doručak i večera) švedski sto na bazi evropske i španske kuhinje.

HOTEL SANT JORDI *** Položaj: Hotel je idealno lociran u mirnom delu Can Pastille i nalazi se svega 150 metara od peščane plaže. Preporučujemo ga kako za parove tako i za porodice. Par minuta hoda Vas deli od živog grada Can Pastille i poznatih restorana, kafeterija, i barova sa noćnim provodom. Sadržaj: Otvoreni bazen sa ležaljkama, bar, sanck bar, bašta, lift, sef, rent-a car, internet, restoran koji ima u ponudi domaću i internacionalnu kuhinju. Opis soba:Sobe su komforne sa kupatilon, klima uređajem, Tv-om i balkonom sa garniturom za sedenje. Ishrana: Polupansion (doručak- večera) švedski sto.

HOTEL CLUB PALMA BAY *** Položaj: Ovaj klubski hotel predstavlja kompleks hotelskih zgrada, nekoliko bazena, zajedničkih restorana, smeštenih u prelepom parku u mirnom delu Playa de Palme. Udaljen je od plaže svega 400m. Sadržaj: Palma bay club ima teniski teren, mini golf, fitness centar sa sunom i jakuzzijem. Hotel nudi kompletan zabavni sadržaj koji se odvija na nekoliko bazena, restorana, kao i terasama opremljenih binom iz muzičke programe i zabavne večeri. Opis soba: Sobe su opremljene kupatilom, ventilatorom, telefonom, TV-om, sefom i terasomsa garniturom za sedenje. Ishrana: All inclusive. Doručak, ručak i večera švedski sto. Posluživanje obroka tokom dana, kao i pića prema programu u restoranima i snack barovima oko bazena.

HOTEL ROC LINDA ***Položaj: Hotel je idealno lociran u mirnom delu Can Pastille i nalazi se svega 200 metara od peščane plaže. Preporučujemo ga kako za parove, tako i za porodice. Par minuta hoda Vas deli od živog centra Can Pastille i poznatih restorana, kafeterija i barova sa noćnim provodom. Sadržaj: Otvoreni bazen sa ležaljkama, bar, sneck bar, bašta, lift, sef, rent-a car, internet, restoran koji ima u ponudi domaću i internacionalnu kuhinju. Opis soba: Sobe su komforne sa kupatilom, klima uređajem, TV-om, i balkonom sa garniturom za sedenje. Ishrana: polupansion (doručak i večera) švedski sto, izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje.

HOTEL INDICO ROCK ex ALEJANDRIA *** Položaj: Hotel se nalazi na 300m od peščane plaže i centra letovališta Playa de Palma. Od grada Palma udaljen je 15km, a od aerodroma 5km. Sadržaj: restoran, bar, bazen, bar pored bazena, igraonica, internet (uz doplatu), Tv sala. Opis soba: kupatilo, telefon, sef (uz doplatu), SAT TV, balkon. Sobe nemaju klima uređaje. Ishrana: Polupansion, samoposluživanje. Hotel je namenjen samo odraslim gostima starijim od 18 godina.

HOTEL GOLDEN PLAYA **** Položaj: Hotel se nalazi u neposrednoj blizini peščane plaže. Grad Palma je udaljen svega 10 km, a aerodrom 5 km. Sadržaj: Hotel u svom sastavu ima restoran, bar, bar pored bazena, bazen sa pogledom na more, bazen za decu, spa centar, jakuzzi, tursko kupatilo, fitnes, internet (korišćenje uz doplatu). Opis soba: Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, frižider, sef (korišćenje uz doplatu), kupatilo, fen, balkon. Ishrana: polupansion - doručak i večera (izbor više jela).

HOTEL PLAYA GOLF **** Položaj: od peščane plaže ga deli mala ulica i šetalište., 14 km od grada Palma, 8 km od aerodroma. Hotel je renoviran 2003. Sadržaj: 210 soba raspodeljenih u dve zgrade, restoran, bar, bazen, terasu za suncanje, lezaljke, kafe bar, butik, TV sala, bilijar, mini-golf, tenis, teretana, stoni tenis. Opis soba: kupatilo, fen, SAT TV, telefon, sef uz doplatu, klima uredjaj, minibar, terasa. Ishrana: doručak/večera – švedski sto.

HOTEL SAMOS *** Položaj: Hotel Samos je smešten u srcu Magaluafa na samo 250m od čuvene velike peščane gradske plaže i nedaleko od lokalnih restorana i barova, noćne zabave i ostalih sadržaja ovog prestižnog letovališta. Sadržaj: Bazen sa suncobranima i ležaljkama, restoran, bar, igralište za decu, bilijar, stoni tenis, pikado, sef boksovi. Opis soba: Hotel ima komforne sobe opremljene kupatilom, klimom, telefonom, tv-om, sefom (korišćenje uz doplatu), mini frižiderom, fenom za kosu i balkonom. Ishrana: Polupansion- doručak i večera (buffet servis- samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje. Hotel je namenjen samo odraslim gostima starijim od 13 godina. HOTEL DON JUAN *** Položaj: Hotel se nalazi 400 m od peščane plaže, u centru popularnog letovališta Magaluf u neposrednoj blizini restorana, barova i prodavnica, na samo 15 km od grada Palma i 22 km od aerodroma. Sadržaj: Restoran, bar, bazen, bazen za decu, bar pored bazena, igraonica, mini klub za decu, bilijar (uz doplatu), stoni tenis. Opis soba: Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, sef (uz doplatu), kupatilo, balkon. Ishrana: Polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

HOTEL SOL GUADALUPE **** Položaj: Ovaj kompletno renovirani i moderno opremljeni hotel se nalazi svega 200 m od plaže, nedaleko od centra mesta, gde se nalazi veliki broj restorana, kafea, prodavnica. Sadržaj: Recepcija, aperitiv bar, restoran, pool bar, dečije igralište, mini klub za decu, video igre, bilijar, animacija, bazen, dečiji bazen. Opis soba: Sve sobe su moderno opremljene i imaju kupatilo, balkon, klimu, sat tv,telefon, sef. Ishrana: Polupansion (doručak i večera), švedski sto.

HOTEL SOL PALMANOVA MIRLOS/ TORDOS **** Položaj: Hoteli Sol Palmanova Mirlos/Tordos su udaljeni 120m od plaže, u mirnom deluletovališta Palma Nova. U blizini se nalazi veliki broj barova, restorana, prodavnica i objekata za zabavu. Hotel je izgrađen u duhu Flistonsa (Kremenka),naročito je popularan i privlačan za porodice sa decom. Sadržaj: Dva velika bazena, bazen za decu, terasa sa suncobranima i ležaljkama okružena baštom, restoran, bar, igralište za decu, igraonica, stoni tenis, aerobik, bogat dnevni i večernji animatorski program. Opis soba: Sve sobe su moderno opremljenje klimom, kupatilom, fenom, direktnom telefonskom linijom, TV-om, sefom i balkonom. Ishrana: All Inclusive - doručak, ručak i večera (buffet servis - samoposluživanje), uz konzumaciju domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića.

HOTEL FERGUS TOBAGO *** Položaj: iznad peščane plaže, okrenut moru, na samoj granici između mesta Magaluf i Palma Nova, u Torenovi. Od peščane plaže Palma Nova udaljen je 50 m, od grada Palma 14 km. Zbog svoje odlične lokacije udaljen je svega nekoliko minuta lagane šetnje od svih atrakcija mesta Palma Nova i Magaluf. Sadržaj: restoran, bar, snek bar, bazen, TV sala, internet ( korišćenje uz doplatu), igraonica, bilijar. Opis soba: klima uređaj, SAT TV, telefon, kupatilo, balkon. Ishrana: All Inclusive doručak, ručak i večera (buffet servis - samoposluživanje), uz konzumaciju domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića.

HOTEL SOL BARBADOS **** Položaj: Smešten uz samu peščanu plažu Magalufa u blizini centra gde se nalazi veliki broj barova, restorana, prodavnica i objekata za zabavu. Hotel je popularan i privlačan za porodice sa decom. Sadržaj: Dva velika bazena za odrasle, bazen za decu, unutrašnji bazen, restoran, bar, snack bar pored bazena, bar na plaži, četiri kluba za decu različitih uzrasta, zabavni dnevni i večernji animatorski program, fitness centar, sauna, masaža, tereni za različite sportove, jedinstveni Flistons zabavni park. Opis soba: Sve sobe raspoređene u dve zgrade su opremljenje klimom, kupatilom, fenom, direktnom telefonskom linijom, sat TV-om, sefom i balkonom. Ishrana: Polupansion - doručak i večera (buffet servis - samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske, španske i vegeterijanske kuhinje.

majorka

majorka leto

majorka leto 2018

majorka letovanje 2018

majorka letovanje

majorka hoteli

majorka apartmani

majorka smestaj

majorka spanija

majorka aranzmani

majorka leto

majorka leto

majorka

majorka letovanje 2018

majorka aranzmani

majorka spanija

majorka hoteli

majorka smestaj

majorka apartmani

majorka smestaj

majorka letovanje 2018

majorka hoteli

majorka aranzmani

majorka leto 2018

majorka letovanje

majorka leto

majorka