Vila Mixanikus

Vila Mixanikus nalazi se na 80m od plaže. Raspolaže petokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima i jednim dvokrevetnim studijom. Apartmani su prostrani sa kuhinjom, dnevnim boravkom, spavaćim sobama i kupatilom. Svi apartmani poseduju TV, AC. Besplatan Wi-Fi. Iza vile je bašta sa roštiljem koji je na raspolaganju gostima. Parking je ispred vile.

OPIS SMEŠTAJA:

1/2+1 std I sprat - dnevni boravak sa klasičnim ležajem i spavaćom sobom sa francuskim ležajem koja je odvojena pregradnim zidom bez vrata. U nastavku dnevnog boravka je kuhinja, TWC, terasa.

1/2+2 app priz - dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba sa francuskim ležajem. U dnevnom boravku 2 ležaja na izvlačenje, kupatilo, TWC.

1/2+2 app I sprat - dnevni boravak sa kuhinjom, jedna soba sa francuskim ležajem, u dnevnom boravku ležaj na izvlačenje. Apartman ima 2 terase.

1/4+1 app priz - dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo-TWC, dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem a druga sa krevetom na sprat. U dnevnom boravku se nalaze dva ležaja na izvlačenje.

1/5+1 app I sprat - dnevni boravak sa kuhinjom i ležajem na izvlačenje, kupatilo-TWC, 2 terase, dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem a druga sa tri klasična ležaja.

Kuhinja

Kupatilo

TV

AC

Terasa

WI_FI

Roštilj

Parking


VILA MIXANIKUS – JERISOS/ATOS

FIRST MINUTE POPUSTI:
20% POPUSTA ZA UPLATU U CELOSTI DO 01.12.2018.
15% POPUSTA ZA REZERVACIJE DO 01.12.2018.

popusti ne važe za smene sa *

CENE SU IZRAŽENE U EUR ZA NAJAM STUDIJA/APARTMANA ZA 11 DANA/10 NOĆI (u dinarskoj protivvrednosti)
OSIM SMENE SA * GDE SU CENE IZRAŽENE PO OSOBI SA UKLJUČENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM

PREUZMITE CENOVNIK U PDF

PREUZMITE CENOVNIK U WORDU

AUTOBUSKI PREVOZ

stavros vila chrisanthi
Korišćenje AC uključeno u cenu, APP – apartman.
Napomena: Za korišćenje sopstvenog prevoza, cene u smenama sa (*) umanjuju se za 20 eur.