Apartmani Srbijašume

App Srbijašume se sastoje iz tri objekta od kojih je jedan renoviran ove godine i nalaze se u neposrednoj blizini hotela ,,Putnik,,. Od najbliže žičare ,,Sunčana dolina,, su udaljeni 700m, a od centra turističkog mesta Kopaonik 1,5km. Prilazni putevi do Šumskih kuća su od 2013. godine asfaltirani, a kompleks apartmana Srbijasume od 2013. godine ima i sportski teren.

Opis Smeštaja:

Dva objekta raspolažu dvokrevetnim (4/2 studija) i trokrevetnim studjima (8/3 studija), a renovirani objekat četvorokrevetnim studijima (10/4 studija). Jedna prostorija u okviru koje se nalazi deo za spavanje i kompletno opremljena kuhinja (šporet sa dve ringle, frižider, posudje, sto, stolice), kupatilo (tuš/WC) i TV. Posteljina i peškiri se menjaju jednom nedeljno.

Šumska kuća 1: četvorokrevetni studiji , maksimalno primaju 4 osobe.

Tip studija: 2+2 , dva klasična kreveta i dve fotelje na razvlačenje.

Tip studija: 1+3 , APP broj 10 , potkrovlje , jedan klasičan krevet i tri fotelje na razvlačenje . U ovom studiju cena je sa -10% popustom, u odnosu na cene za studio 2+2.

Šumska kuće 2 i 3: dvokrevetni i trokrevetni studiji.

Tip studija: 1+0 , dvosed na razvlačenje , maksimalno 2 osobe.

Tip studija: 1+1 , dvosed na razvlačenje i fotelja na razvlačenje , maksimalno 3-4 osobe .

Sadržaj/Usluge:

Apartmanske kuće u svom sastavu imaju parking, skijašnicu i TV salu. Najam studija, bez ishrane. Posteljina i peškiri se menjaju jednom nedeljno. Grejanje je centralno. Zabranjeno je pušenje i držanje kućnih ljubimaca u apartmanima.

Parking

WI_FI

Skijašnica


APARTMANI SRBIJA ŠUME – KOPAONIK
ZIMA 2018/2019

U PRIPREMI